DESPRE NOI

DE LA JUCĂTOR LOCAL LA FURNIZOR NAȚIONAL!

Povestea de succes a companiei Hidronic a început în anul 2008, la Cluj-Napoca, bazată pe inițiativa a trei prieteni pasionați de domeniul echipamentelor de pompare.

Transparența, seriozitatea și cunoștințele tehnice ale echipei Hidronic, au condus la creșterea anuală a companiei, la dezvoltarea departamentelor de vânzări, producție și service.

Pasiunea pentru calitate și soluții personalizate au generat un parteneriat exclusiv cu producătorul german HOMA, dar și colaborări cu producători globali precum EBARA.

În 2015, Hidronic și-a extins activitatea într-o nouă locație, care include și o hală de producție a stațiilor de pompare, a căminelor de polietilenă, precum și a tablourilor electrice de comandă și control destinate grupurilor de pompare.

Succesul cu care ne mândrim astăzi se datorează în primul rând echipei noastre de peste 40 de profesioniști, caracterizați prin integritate și apoi clienților noștri care ne-au acordat încredere și alături de care am dezvoltat relații stabile și pe termen lung.