HIDRONIC.RO

VALORI

MANAGEMENT

Compania HIDRONIC este condusă cu succes de către Flavius Groza, Cadmiel Ciupe și Eniko Groza.

MISIUNE

Îmbunătăţirea calităţii vieţii prin oferirea unor soluţii complete și personalizate de vehiculare a fluidelor.

CU CE NE DIFERENȚIEM?

Trăim într-o lume dinamică, care se dezvoltă într-un ritm alert și care generează provocări și cerințe noi. Pentru a ține pasul cu evoluția tehnică și soluțiile inovatoare, e nevoie să fim mereu informați și autentici. Misiunea, valorile și principiile care stau la baza companiei Hidronic oferă un impact și o siguranță atât pentru prezent, cât și pentru viitor.

VALORI

Provocarea noastră este ca indiferent de dinamica lumii, a pieței, a dezvoltării tehnologice, să continuăm să păstrăm valorile care ne-au consacrat.

RELAȚII

Relația dintre trei prieteni este cea care a condus la formarea companiei, ulterior Hidronic făcând o prioritate din dezvoltarea de relații și parteneriate durabile, atât cu clienții, cât și cu furnizorii.

OAMENI

Încă de la început, oamenii au fost punctul central ai companiei Hidronic. Aceasta s-a dezvoltat având la bază integritatea, respectul, munca în echipă și transparența oamenilor.

CALITATE

Perfecționismul caracterizează fiecare departament al echipei Hidronic. Rigurozitatea și atenția la detalii ale fiecărei etape din cadrul proceselor de vânzare, producție și service au condus la producția și livrarea produselor de înaltă calitate. De asemenea, furnizorii selectați de Hidronic, dețin standarde certificate de calitate.

INOVAȚIE

E imperios necesar să ținem pasul cu cerințele tehnice actuale și să ne adaptăm la fiecare tip de aplicație. Excelăm prin oferirea de soluții personalizate, inovatoare, cu ajutorul echipei dedicate de ingineri informați constant cu privire la noile standarde și cerințe din domeniul echipamentelor de pompare.

ONESTITATE

Transparența și onestitatea oferite clienților noștri, ne-au determinat să construim relații de lungă durată, bazate pe încredere. Hidronic oferă respect fiecărui client sau potențial client prin propunerea celor mai avantajoase soluții, din punct de vedere financiar și tehnic.

SIMȚUL UMORULUI

Suntem perfecționiști și calitatea produselor este o cerință obligatorie pentru fiecare departament și pentru fiecare etapă. Pe lângă aceste caracteristici, zâmbetul, glumele bune și simțul umorului sunt elementele care ne dau energie, atât nouă, cât și partenerilor noștri. Ne place să fim bine dispuși și să transmitem această stare și celor din jurul nostru.