Grupuri de Pompare

Solutia ideala pentru aplicatii domestice sau uz la nivel industrial.

Un grup de pompare este un sistem complex alcatuit din doua sau mai multe pompe echipate cu sisteme aditionale pentru comanda si protectie. Aceste sisteme pot fi folosite in instalatii civile, agricole sau industriale si sunt de regula utilizate pentru ridicarea presiunii unor lichide, irigatii pentru gradini, spalarea vehiculelor sau vehicularea apei curate.

Grupurile de pompare disponibile pe Hidronic.ro sunt construite din materiale de calitate superioara care confera produsului o durata de viata sporita si performanta ridicata.
Pentru sisteme de pompare la nivel industrial oferim grupuri de pompare formate din doua sau mai multe pompe cu diverse tipuri de tehnologie aditionala precum: convertizori de frecventa, senzori care detectează prezența lichidului, Panouri electrice de protecție și comandă si altele.

+(40) 264 277 070

Consultanta si Service

Ne propunem sa asiguram asistenta clientilor / partenerilor nostri in obtinerea solutiei tehnico-financiare optime, oferindu-le sprijinul necesar si ajutandu-i in implementarea solutiilor.

Corneliu Coposu 127, 400235 Cluj Napoca